Over Fred

Inventief | Vakmanschap | Creatief

Gastvrijheid | Discipline | Beleving

De Filosofie van Fred

Lekker eten is me thuis niet met de paplepel ingegoten. Pas tijdens mijn opleiding leerde ik wat genieten is en ontdekte ik hoe graag ik in de keuken sta. Hoe heerlijk ik het vind om te experimenteren. Om nieuwe, spannende combinaties te ontdekken. Het meeste heb ik in de praktijk geleerd.

Mijn kookstijl is gebaseerd op de klassieke Franse cuisine,
maar ik geef mijn eigen draai aan gerechten. Herkenbaarheid staat op één. 
Het product laten zoals het is, dáár hou ik van.

De meeste voldoening haal ik uit het werken met schaal- en schelpdieren en
alle primeurgroenten. Ik volg geen trends. Ik laat me leiden door de seizoenen dus door de mooiste meest verse producten. Mijn keuken is ook gebaseerd op zuren. Met name citrusfruit zorgt ervoor dat gerechten licht verteerbaar zijn.’

We bieden kwaliteit. Ik ben geen commerciële kok: ik koop veel te dure ingrediënten in. Ik kan niet anders: ik ben altijd op zoek naar nóg betere producten. Ik wil dat onze gasten die sterren ook echt proeven.

Fred Mustert

restaurant fred rotterdam
restaurant fred rotterdam

De hoogtepunten

Discipline | Duizendpoot | Eigenwijs

2008

Restaurant Fred opent de deuren in Rotterdam.

2010

Fred krijgt een ster in de Michelingids.

2014

De tweede ster volgt in de Michelingids van 2015.

2018

Award voor spraakmakend nieuwe interieur.

2023

FRED vestigt zich in de plint van The Terraced Tower.

We kijken uit naar je komst.

Discover the secrets of FRED

Met veel plezier deelt FRED zijn aanbevelingen voor wijnen en champagnes. In de boutique vind je een met zorg samengesteld assortiment waarmee je de beleving van FRED in huis kunt halen. Geniet van de suggesties of geef ze cadeau. Je bestelling wordt met zorg verpakt en binnen 24 uur verzonden.